positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

september 2024

welkom bij onze unieke trainingen op Tenerife!

ontdek de voordelen van onze trainingen op Tenerife en maak van leren een onvergetelijke ervaring

Ontdek jezelf en verbeter je coachingsvaardigheden op een adembenemende locatie!

Ontdek de luxe van zorgeloos leren en groeien, omringd door de schoonheid van Tenerife. Reserveer jouw plek en laat ons voor de rest zorgen!

Reserveer nu en zet de eerste stap naar een verrijkende leerervaring op het prachtige Tenerife! Neem deel aan deze unieke kans voor zelfontplooiing en verbetering van je begeleidingsvaardigheden.

Schrijf je in en ontdek de kracht van onze trainingen.

 Week 1: Training Metaprogramma’s (16-20 September 2024)

Duik diep in de fascinerende wereld van metaprogramma’s en ontdek de onbewuste filters die jouw kijk op de wereld vormgeven. Leer niet alleen jezelf beter kennen, maar ook anderen. Ontdek wat je motiveert en waar je nog kunt groeien. Deze training is op maat gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Week 2: Excellent Coachen (23-27 September 2024)

Word een nog betere coach, therapeut of begeleider met onze tweede week. Leer essentiële vaardigheden zoals het stellen van de juiste vragen, het opbouwen van een coachtraject, het aannemen van de juiste coachhouding, en het uitvoeren van individuele opstellingen. Deze training is ontworpen voor zowel startende als gevorderde coaches, trainers en therapeuten.

over de trainers

Astrid, gecertificeerd hNLP trainer en opleider systemisch werk, leidt de trainingen met ondersteuning van Oscar, hNLP Master coach. Samen hebben ze uitgebreide ervaring in het begeleiden van zowel grote als kleine groepen.

Reserveer nu en zet de eerste stap naar een verrijkende leerervaring op het prachtige Tenerife! Neem deel aan deze unieke kans voor zelfontplooiing en verbetering van je begeleidingsvaardigheden. Schrijf je in en ontdek de kracht van onze trainingen.

create

jouw Training-Retreat op Tenerife is inclusief:

Bij onze trainingen op het adembenemende Tenerife is jouw complete ervaring inbegrepen, zodat je je volledig kunt concentreren op je persoonlijke ontwikkeling. Hier is wat je mag verwachten:

1. Trainingssessies:
Intensieve en op maat gemaakte trainingssessies met ervaren trainers Astrid en Oscar.

2. Vervoer van en naar de luchthaven:
Comfortabel transport van en naar de luchthaven op de eerste en laatste dag van het retreat, zodat jouw reis soepel verloopt.

3. Accommodatie:
Een ontspannen verblijf in een rustig gelegen accommodatie met een prachtig uitzicht op de oceaan, en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

4. Maaltijden:
Geniet van heerlijke gerechten tijdens je verblijf met speciale aandacht voor de aankomst- en vertrekdag. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen. Op de aankomstdag en op donderdag verzorgen we een heerlijk diner op het dakterras. We sluiten de training af met een uitgebreide lunch op vrijdag. 

5. Drankjes en Versnaperingen:
Tijdens de trainingssessies zijn drankjes en versnaperingen aanwezig, zodat je fris en geconcentreerd kunt blijven.

6. Kosteloos Overnachten:
Deelnemers die beide trainingen volgen, hebben de mogelijkheid om kosteloos te overnachten tijdens de tussenliggende dagen. Een waardevol extraatje ter waarde van €300 per persoon.

IMG_5231

waarom onze trainingen?

Unieke trainingen: Specifiek afgestemd op persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Kleine groepen: Maximaal 6 deelnemers per training voor optimale persoonlijke aandacht.

Unieke locatie: Villa gelegen aan de voet van de vulkaan de Teide met een adembenemend uitzicht over de oceaan.

Inspirerende omgeving: Perfecte setting voor leren en reflectie.

Ervaren trainers: Astrid Hartog en Oscar Minderman, experts in hNLP en systemisch werk.

praktische informatie

Data en Tijden:
Week 1: 16-20 september 2024
Week 2: 23-27 September 2024

De trainingen starten op maandag om 16:00 uur en eindigen op vrijdag rond 15:00 uur

Mogelijkheid om beide trainingen te volgen.

Locatie: 500m hoog aan de voet van de vulkaan de Teide.

Accommodatie: Rustig gelegen met zwembad en alle gemakken.

Kosten:  €1875 (excl. BTW) per training. Bij inschrijving voor beide trainingen zijn de tussenliggende drie overnachtingen incl. ontbijt gratis. 

Reservering: Mogelijk voor €150 (excl. BTW) per training tot 1 mei 2024. Bij definitieve inschrijving wordt dit bedrag in mindering gebracht. 

tip:

Langer Verblijf:
Verleng je reis om de effecten van de trainingen lekker door te laten werken, te genieten en meer van het eiland te verkennen. 

Vervoer:
Er zijn prima busverbindingen of kies voor het huren van een auto om Tenerife verder te ontdekken!

de voordelen op een rijtje

Inspirerende Omgeving: Geniet van de unieke ervaring van leren in een inspirerende omgeving aan de voet van de vulkaan de Teide. De rustgevende atmosfeer draagt bij aan een dieper begrip en effectieve toepassing van de aangeleerde vaardigheden.
 

Ruimte voor Reflectie: De prachtige locatie op 500m hoogte biedt een panoramisch uitzicht over de oceaan, waardoor je de perfecte ruimte hebt voor zelfreflectie. Los van de dagelijkse routine kun je je volledig richten op je persoonlijke ontwikkeling.

Kleine Groepen, Grote Impact: Dankzij de beperkte groepsgrootte (3-6 deelnemers) is er voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en praktische oefeningen. Dit bevordert een intensievere leerervaring en individuele aandacht van de trainers.

Vakantiecombinatie: Maak van je trainingservaring een onvergetelijke vakantie. Tenerife biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals wandelingen langs vulkanische landschappen, strandontspanning en culturele verkenningen. Verleng je verblijf en geniet van de zon, zee en de rijke cultuur van het eiland.

Prijsvergelijking: Vergelijkbaar met trainingen in Nederland, bieden wij deze unieke ervaring voor hetzelfde bedrag. Waarom niet investeren in je persoonlijke groei en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving van Tenerife? Een training op een tropische locatie voor hetzelfde tarief als een binnenlandse cursus maakt de keuze eenvoudig.

Fiscale Voordelen: Ontdek de mogelijkheden voor fiscale aftrekbaarheid, aangezien opleidingskosten vaak aftrekbaar zijn. Combineer zakelijk nut met persoonlijke ontspanning en profiteer van de voordelen van een leerervaring op Tenerife.

 

training en coaching voor je brein

wat anderen zeggen

In 1 Woord : WOW! Op gevoel ben ik uitgekomen bij Astrid (van Positive Development Acedemy) en ik had op geen ander moment beter naar mezelf kunnen luisteren. Wat heeft dit mij veel gebracht, veel laten inzien, veel doen loslaten en veel doen leren. Dichter bij mezelf gekomen, mijn eigen proces doorlopen en een enorme stap gemaakt om ook anderen nóg beter te kunnen helpen, inspireren en motiveren. Astrid doet alles “op maat” en gooit met alle liefde de hele planning om als dat voor jou beter past. Astrid doet dit echt met heel haar hart. Vanuit dit mooie hart heeft ze mijn hart geraakt. Ze is een topper en ik kijk nu al uit naar de volgende keer…. want ja, je wil altijd meer als je hier bent geweest 😉

renate

coach bij chare coaching

Ik heb de hNLP+ Practioner opleiding gevolgd. NLP houdt enorm veel in, en NLP Master Astrid slaagt erin om je – in haar eigen no nonsense stijl – heel veel inzichten, kennis en technieken mee te geven in korte tijd. De opleiding is interessant (lees: onmisbaar) voor elke coach of voor iedereen die beter wil leren communiceren en inzicht wil krijgen in hoe het brein werkt. Astrid zorgt voor een veilige omgeving waar je leert door te spelen en veel te oefenen. Ik was onder de indruk van de gigantische progressie dat de andere deelnemers en ik maakten. Dikke vette aanrader, gun dit jezelf!

jeff

eigenaar outspire.be

“Mijn persoonlijke ontdekkingsreis van 16 tot en met 20 mei 2022”, op Tenerife! Samen met Astrid Hartog, oprichtster van Positive Development Academy kreeg ik de kans om 5 dagen lang (samen met haar) op onderzoek te gaan naar…. MEZELF. Aan de hand en met behulp van het programma dat Astrid persoonlijk voor mij, ben ik deze uitdaging aangegaan. Het werd een onvergetelijke reis: De rust van de haciënda, de mooie natuur, het heerlijke weer, de fijne manier van ondersteunen van Astrid… Een kleine greep uit de vele herinneringen die ik heb overgehouden aan de dagen op Tenerife.

iris

eigenaar oog voor zorg & coaching

Fijne training met fijne mensen. Enorme stappen gezet in persoonlijke groei. Ik gun iedereen deze groei!
 
 

anne

fotograaf en begeleider

onvergetelijke Ervaring, Vergelijkbare Kosten

Onze training op het betoverende Tenerife biedt niet alleen een unieke leerervaring, maar ook een all-inclusive pakket dat vrijwel gelijk is aan de kosten van een vergelijkbare training in Nederland. Hier zijn enkele overwegingen:

1. Inclusief Compleet Pakket:
Jouw investering omvat niet alleen de trainingssessies, maar ook vervoer van en naar de luchthaven, accommodatie, maaltijden, drankjes tijdens de trainingen en kosteloos overnachten voor deelnemers aan beide trainingen.

2. Vergelijkbare Kosten 
In vergelijking met trainingen in Nederland, waarbij je vaak afzonderlijk voor accommodatie en maaltijden moet zorgen, bieden wij een allesomvattend pakket tegen vrijwel dezelfde kosten.

3. Waarde voor Geld:
Onze training op Tenerife biedt niet alleen kwalitatieve leerervaringen, maar ook de toegevoegde waarde van een prachtige locatie en volledige verzorging. Het is een investering in jezelf zonder compromissen te sluiten op comfort en gemak.

4. Flexibiliteit voor Extra Genot:
Hoewel de kosten vergelijkbaar zijn, biedt de optie om langer te verblijven op Tenerife jou de kans om je reis te verlengen en te genieten van het eiland na je training, iets wat in Nederland vaak niet mogelijk is.

Kies voor een complete ervaring die niet alleen gelijk is aan, maar vaak zelfs meer waarde biedt dan trainingen op lokale locaties.

Ontdek de voordelen van onze trainingen op Tenerife en investeer in groei en ontwikkeling, omringd door de prachtige natuur van dit Canarische eiland.

ga je mee naar tenerife?

Werk je met mensen of wil je dat gaan doen? Verdiep je in een prachtige omgeving!
Maximaal 6 deelnemers per training